Lunchmeny

LUNCH    125:-

Måndag 05/05
STÄNGT

Tisdag 06/05

INGEN   LUNCH
Restaurang öppnar kl. 13:00 – 21:00

Onsdag 07/05

Förrätt:  Vårrulle/Kyckling champinjon soppa (Ingår till alla lunch rätter)
Dagens: Småskuren oxfile med bearnaisesås och potatis gratäng
Combo:  Kombinera själv två rätter från (Stekt biff med tomater* Grillad fläsk* Friterad kyckling* Szechuan kyckling* Tandoori biff)
Pasta:     Frutti di mare

Torsdag  08/06

Förrätt:  Vårrulle/Kyckling champinjon soppa (Ingår till alla lunch rätter)
Dagens: 
Panerad torsk med remouladsås och kokt potatis
Combo:  Kombinera själv två rätter från (Stekt biff med tomater* Grillad fläsk* Friterad kyckling* Szechuan kyckling* Tandoori biff)
Pasta:      Skinka och ananas i gräddsås

Fredag  09/06

Förrätt:  Vårrulle/Kyckling champinjon soppa (Ingår till alla lunch rätter)
Dagens: Fläskfile med kantarellsås och pommes
Combo:  Kombinera själv två rätter från (Stekt biff med tomater* Grillad fläsk* Friterad kyckling* Szechuan kyckling* Tandoori biff)
Pasta:      Köttfärssås

 Erbjudande: Kebab tallrik med pommes * Fish & Chips med remouladsås *  Pasta Bolognese * Vegetarisk biffar med sötpotatis fries * Caesar sallad *Sallader ( Kyckling, Räkor, Tonfisk, Skink & ost  och Bland Sallad )

Pizza: Margherita • Vesuvio • Pescatora • Cacciatore • Marinara• Capriccosa • Artista • Siciliana • Calzone • Opera • Bologna • Hawaii• Britanne • Vegetabilisk • La busola • Maffia • Francescana • Roman special • Kebab pizza • Kyckling  pizza.

Kinamat: Friterad fläsk med  sötsursås • Friterad fisk • Stekt biff med lök • Stekt biff med bambuskott och Champinjoner • Stekt kyckling med ananas • Szechuan kyckling  • Stekt kyckling med blandade grönsaker • Friterad kyckling med  sötsursås • Stekt  biff med  purjolök • Nasi-goreng • Tandoori biff • Grillad fläsk i starksås sötsursås • Stekt kyckling  i currysås • Stekt kyckling med bambuskott och Champinjoner • Tandoori kyckling • Stekt kyckling och räkor i starksås •Stekt biff med ananas • Szechuan biff • Stekta blandade grönsaker • Mei-goreng.